07 februari 2023
08 februari 2023
  • Beste prijzen
  • Beveiligde verbinding via Cubilis

We heten u van harte welkom!

DICHTBIJ, ONTDEK DE ARDENNEN

De winter is in volle gang, met al flinke vriesmomenten achter de rug. Wat zijn de Ardennen toch mooi met de witte toppen, ijsvorming langs de kabbelende riviertjes en blauwe luchten boven de vele kerktorens. Kom het ontdekken!


Van praktische aard:

-  Binnenkort is het 24 jaar geleden dat wij hier zijn gestart. Ons leven staat altijd in het teken van onze gasten. We hebben nu echter even tijd nodig om 'bij te tanken' en daarom zal het hotel gesloten zijn gedurende de hele maand januari 2023. Tevens zal gedurende het merendeel van het jaar het hotel gesloten zijn op de zondag (van na het ontbijt). 

- Lange dagen van 's morgens vroeg tot 's avonds laat zijn niet meer vol te houden. Daarom enkele praktische veranderingen; vanaf 2023 is het voor 'de nieuwkomers' enkel pas mogelijk om in te checken vanaf 15.00 uur. De receptie/het hotel/het restaurant is onbemand en gesloten tussen 11.00 en 15.00 uur. Gasten die 'al in huis zijn' hebben uiteraard altijd toegang tot hun kamer.

- De tijden veranderen en daarin gaan wij mee. Vanaf heden bieden wij u de mogelijkheid om uw elektrische auto bij ons te laden. Met uw eigen betaalkaart kunt u gebruik maken van één van de twee laadpalen. Meld u wel even aan bij de receptie en verplaats uw auto weer naar de parking, zodra het laden is voltooid.

- Helaas is de wellness voorlopig niet te gebruiken wegens de hoge energie/stookkosten.

 

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. Blijf gezond en graag tot dan!

Hélène & Tim Christensen

 

Bekijk hier onze video!

Ontdek het hotel!

Neem contact met ons op

23 kamers

La Grande Cure. Hotel voor levensgenieters

De sfeer is persoonlijk en gastvrij, u zult er zich snel thuis voelen.

Het hotel beschikt over:

- 7 gerieflijke standaard kamers

- 16 comfort kamers in een rustiek jasje

(huisdieren zijn enkel toegestaan in de standaard kamers, mits toeslag).

Boek een kamer

Wat we ook nog bieden

Faciliteiten

Restaurant

U vindt bij ons geen à la carte-gerechten, we stellen elke dag een ander menu voor u samen. Laat u dus steeds weer verrassen door, en geniet van de (h)eerlijke keuken.

Het restaurant is zondag gesloten. Overdag kunt u wel voor een drankje terecht, vanaf 18.00 uur heeft u enkel nog toegang tot het hotel.

 

Meer informatie