20 oktober 2020
21 oktober 2020
  • Beste prijzen
  • Beveiligde verbinding via Cubilis

restaurant

Dineren op niveau

U vindt bij ons geen à la carte-gerechten, we stellen elke dag een ander menu voor u samen. Laat u dus steeds weer verrassen door, en geniet van de (h)eerlijke keuken. 

Wanneer u betreffende het menu enige specifieke wensen heeft (bijv. vanwege allergie of dieet, uit voorkeur of overtuiging), aarzel niet om ons hierover op voorhand te informeren.

VANWEGE CORONA MAATREGELEN BIEDT ONS RESTAURANT MOMENTEEL PLAATS AAN EEN BEPERKT AANTAL GASTEN. RESERVEER DUS TIJDIG VOOR UW DINER. ZIJN ONLINE ALLEEN NOG KAMERS MET ONTBIJT TE BOEKEN? DAN IS HET RESTAURANT VOLGEBOEKT. RESERVEERT U EEN VERBLIJF VIA EEN BOEKINGSKANAAL/TOUROPERATOR, NEEM DAN CONTACT OP MET LA GRANDE CURE OM UW TAFEL TE RESERVEREN.

Chef de cuisine: 

Tim Christensen

Hoteleigenaar en chef Tim Christensen staat zelf in de keuken. Zijn passie voor koken vindt u terug in al zijn geraffineerde gerechten. Hij kookt met seizoensproducten uit de Ardeense keuken, maar laat zich ook graag inspireren door andere culturen. De perfectionistische autodidact verrast u elke avond weer met een nieuwe creatie met ’basic products’.

Menu

  • Menu 2 gangen € 29,50 per persoon
  • Menu 4 gangen € 47,50,- per persoon                                                                                 - bijpassend wijnarrangement € 28,50 p.p.
  • Menu 6 gangen € 65,00 per persoon                                                                              - bijpassend wijnarrangement € 41,50 p.p.

Bijzondere wijnen

Wijnkaart

De wijnkaart is met zorg samengesteld en zeer gevarieerd. Zij bevat (zeer) bijzondere wijnen en  tevens oudere jaargangen. Daarnaast introduceren wij u graag in de wereld der "nieuwe" wijnen. 

 

U kunt verschillende wijnen proeven in een wijnarrangement en graag geven wij u raad bij de keuze van uw wijn van de kaart.